Riikinvoima Oy:n toimitusjohtaja siirtyy kohti uusia haasteita

Riikinvoiman toimitusjohtajana huhtikuusta 2019 alkaen toiminut Diplomi-insinööri Ville Holopainen on päättänyt siirtyä kohti uusia haasteita.

Viimeiset reilut kolme vuotta Riikinvoiman johdossa ovat olleet ammatillisesti antoisia ja haastavia, nyt on kuitenkin sopiva aika siirtyä kohtia uusia haasteita ja antaa hyvässä teknisessä ja taloudellisessa kunnossa oleva yritys uuden johtajan johdettavaksi, toteaa Riikinvoiman toimitusjohtajuuden jättävä Holopainen.

Holopainen pitää kesälomansa heinäkuussa ja koordinoi viimeisenä työtehtävinään Riikinvoiman ekovoimalaitoksen syysseisokin elokuussa 2022 ja toimii Riikinvoiman toimitusjohtajana 31.8.2022 saakka. Holopaisen uudet työhaasteet liittyvät teollisuuden parissa oleviin työtehtäviin.

Kiitän Villeä viime vuosien saatossa hänen tekemästään hyvästä työstä Riikinvoiman johtamisessa ja kehittämisessä. Riikinvoima toimii jätehuolto- ja energiantuotanto-alalla, jossa muutosnopeus on alati kiihtyvää ja muutoksia tulee varmasti toimintaympäristössämme olemaan tulevinakin vuosina. Aloitamme välittömästi uuden toimitusjohtajan hakuprosessin, toteaa Riikinvoiman hallituksen puheenjohtajana toimiva Mikko Onkalo.

Lisätietoja aiheesta antaa:

Mikko Onkalo
Riikinvoima Oy
Hallituksen puheenjohtaja
+358 400 673 012
mikko.onkalo@varkaudenaluelampo.fi

Ville Holopainen
Riikinvoima Oy
Toimitusjohjaja
+358 50 385 9941
ville.holopainen@riikinvoima.fi