Avoimet työpaikat

 

 

Haemme kesälle 2020 työntekijöitä!

Etsimme opiskelijoita voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtäviin. Haemme työntekijöitä sähkö- ja mekaaniseen kunnossapitoon ja voimalaitoksen prosessien käyttötehtäviin.
Kunnossapidon työtehtävät ovat päivätyötä ja voimalaitoksen käyttötehtävät vuorotyötä. Merkitsethän hakemukseesi mitä työtehtäviä ensisijaisesti haet.

Hakuaika kesätyöpaikkoihin 7.-21.1.2020.
Hakemukset osoitteeseen info@riikinvoima.fi

Tiedusteluihin vastaamme 14.-15.1. klo 9-13. Tiedusteluihin vastaavat Petri Holopainen puh. 040 7388 228 tai Jari Toivonen puh. 040 535 1044.

 

 

 

 

Ekovoimalaitos

Itä- ja keskisuomalaiset sekä kainuulaiset yhdyskuntajätteet poltetaan energiaksi, kaukolämmöksi ja sähköksi Riikinvoiman Ekovoimalaitoksessa Leppävirralla.

Riikinvoima

Riikinvoima Oy on perustettu joulukuussa 2012. Riikinvoiman omistavat kahdeksan kunnallista jätehuoltoyhtiötä yli maakuntarajojen ja Varkauden Aluelämpö Oy. Riikinvoima Oy:n päätehtävänä on järjestää kierrätyskelvottoman yhdyskuntajätteen hyödyntäminen energiaksi.

Ympäristöä säästäen

Ekovoimalaitoksessa tullaan hyödynnetään tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti jätteestä saatava energia. Laitoksen suunnittelussa on huomioitu päästö- ja tehokkuusvaatimukset.