Avoimet työpaikat

Etsimme energistä TOIMITUSJOHTAJAA johtamaan vuonna 2017 käynnistynyttä energiantuotannon ja yhdyskunnan jätehuollon yhdistävää liiketoimintaamme. Johdettavanasi on erittäin osaava yrityksen johtoryhmä sekä kaikkiaan 25 henkilön käyttö- ja kunnossapito-organisaatio. Toimit toimitusjohtajana tiiviin työyhteisön tukena ja jäsenenä. Vastaat yhtiön taloudesta, osakasyhteistyöstä, riskien hallinnasta, raportoinnista, sidosryhmäyhteistyöstä sekä yhtiön kehityksestä.

 

Odotamme sinulta

  • Suoraviivaista, mutta harkittua päätöksentekokykyä
  • Kokemusta voimalaitosprosessien käytöstä, kunnossapidosta sekä prosessikehityksestä
  • Kokemusta investointihankinnoista
  • Avointa yhteistyökykyä ja ihmislähtöistä johtamistapaa
  • Taloushallinnon ja kirjanpidon tuntemusta
  • Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja
Hannu Tsupari
040 512 8260
(tavoitettavissa 17.1.2019 ja 22.1.2019 klo 12-14)

Toimitusjohtaja
Juha Räsänen
040 746 1220
(tavoitettavissa 16.1.2019 ja 18.1.2019 klo 9-13)

Hakemukset

Hakemukset 23.1.2019 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi

 


 

Kesätyöpaikkamme on haussa. Hakemukset toivomme sähköpostilla osoitteeseen info@riikinvoima.fi.

Hakemuksen liitteeksi on hyvä laittaa CV. Olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisesti jo hakuajan aikana. Haastattelut ovat helmikuun puolessa välissä ja olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin. Työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuussa.

 

Ekovoimalaitos

Itä- ja keskisuomalaiset sekä kainuulaiset yhdyskuntajätteet poltetaan energiaksi, kaukolämmöksi ja sähköksi Riikinvoiman Ekovoimalaitoksessa Leppävirralla.

Riikinvoima

Riikinvoima Oy on perustettu joulukuussa 2012. Riikinvoiman omistavat kahdeksan kunnallista jätehuoltoyhtiötä yli maakuntarajojen ja Varkauden Aluelämpö Oy. Riikinvoima Oy:n päätehtävänä on järjestää kierrätyskelvottoman yhdyskuntajätteen hyödyntäminen energiaksi vuoden 2016 loppuun mennessä.

Ympäristöä säästäen

Ekovoimalaitoksessa tullaan hyödyntämään tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti jätteestä saatava energia. Laitoksen suunnittelussa on huomioitu päästö- ja tehokkuusvaatimukset.